Vékony szelet étcsokoládéropogós kakaószeletekkel és egy csipetnyi tengeri sóval. A bio Trinitario kakaóbabot közvetlenül a dominikai köztársaságbeli Conacado termelőszövetkezettől vásárolják. Az étcsokoládé, a só és a ropogós falatkák kombinációja finom ízérzetet biztosít. A kakaóbab a „Tres Hombres” vitorlás hajón, tiszta szélerővel négy hónapon keresztül utazik a Karib-tengertől az Atlanti-óceánon át Amszterdamba. Hagyományos módszerekkel és teljes egészében napenergiával készül ez a single origin bio étcsokoládés snack!
A Dominikai Köztársaság a Trinitario kakaó jól ismert szállítója.
Étcsokoládémandarin zselével, matcha tea ganache-val és kókuszos pralinéval töltve.
A finomság 3 fokozata: nagyon gyümölcsös, házi mandarin zselé zöld matcha rétegen. Tetején kókuszos praliné, néhány karamellizált kókuszreszelékkel ropogósan feljavított. Izgalmasan más és nem túl édes, 70%-os kakaótartalommal büszkélkedő étcsokoládé bevonattal. Teljesen vegán.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
A Chocolate Tree Mezcal 70%-os étcsokoládé története: 400 évvel ezelőtt a spanyol hódítók fedezték fel a kakaószeretet Mexikóban, és az aztékokat is megtanították a lepárlásra.
Beáztattuk a Tabasqueño ősi criollo hibrid kakaóját Mezcalba, az agave szellemét, hogy egy csokoládét hozzunk a vérszomj, az agave és a füst mélyen gazdag jegyeivel.
Zotter Labooko single origin nicaraguai csokoládé 70% kakaótartalommal, diós-maláta karakterrel.
A La Campesina szövetkezet készítette Trinitario finom ízű kakaóból, amely Cerro Musún és Cerro Quirraguas természetvédelmi területein és környékén növekszik, és kis gazdaságok takarítják be. Csodálatos, természetes kakaó.
70%-os BIO étcsokoládé kiegyensúlyozott német mézeskalács fűszerekkel és citrusokkal.
A csokoládé organikus kakaójaPeruból származik, ahol a kakaófák a vadonban nőnek. A Chocolate Tree közvetlenül együttműködik a termelőkkel, amely biztosítja, hogy a gazdáknak magas árat fizetnek.
Gyümölcsös, összetett sós étcsokoládé. A Zorzal Cacao-ból készült single origin kakaóból készült, amely a Dominikai Köztársaságban található madárrezervátumban található gazdaságban készült.
Származási hely: Dominika
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
A mogyorós csokoládék népszerűségére való tekintettel, a londoni Melt Chocolates úgy döntött, hogy csokiszeletté alakítja át őket. Étcsokoládé pörkölt mogyoróval. Reméljük, hogy Te is élvezni fogod ezt a mogyorós étcsokoládét!
Műanyag nélküli csomagolás, mivel törődünk a világ legnagyobb kertjével – óceánjainkkal.
Ehhez a különleges étcsokihoz a kakaóbabot a Tres Hombres vitorlás hajó hozza szélenergiával a Karib-tengerből, és az amszterdami rakpartra szállítja. Ennek a csokoládénak a fogyasztásával támogatod a Tres Hombres-t és a fenntartható közlekedést választod!
100% gluténmentes
Napenergiával előállított
Vegán
Bio Fairtrade étcsokoládé
Zero waste
Műanyag mentes
A Dominikai Köztársaság a Trinitario kakaó jól ismert szállítója. Partnerük, a Conacado egy tízezer kisüzemi kakaótermelőt képviselő szövetkezet, amely kezdeményezte a jól erjesztett bio és Fairtrade kakaóra való átállást a magas minőségi követelményekkel rendelkező vásárlók számára. Hét régióban nagy létesítményeket építettek a szigeten a fermentációra és szárításra, az étcsokit folyamatos minőségellenőrzés mellett készítik.
A Chuao kakaó a világtól elzárt völgyben nő, amely csak kis halászhajókkal érhető el. Autentikus venezuelai CHUAO néven, és több mint 400 éve a világ egyik legjobb kakaójaként ismert.
A Meltnél a kávét éppen úgy imádják, mint a csokoládét. Megtalálták a tökéletes, single origin, 100% Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező Arabica kávébabot, amely a 70%-os étcsokoládéval a legjobban keverhető. Ezen kívül ízesítőt adtak hozzá a csodálatos, antioxidáns hatású kakaóhúsból, amelyek WOW faktort adnak az serkentő hatású étcsokinak.
Zamat: Füstös karamell nyers kakaóval és frissen őrölt kávészemekkel. Ez a sötét, fülledt, szenvedéllyel teli spanyol étcsokoládé biztosan elcsábít és neked is a kedvenced lesz!
A lassan pörkölt és karamellizált mogyorót egy diós mogyorós pralinéba és egy 70%-os kakaótartalmú sötét, finom ízű keserűcsokoládéba forgatják. Tükörmázas és igazi ízélmény a mogyoró rajongók számára, és teljesen vegán.
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Zotter Labooko mogyorós csokoládé: nemes keserű csokoládé mogyorós pralinéval és mogyoróval.
Finoman olvadó mogyorós nugát, sok sötét pörkölt mogyoróból és tiszta kakaóvajból, ropogós mogyoró törékeny, Bourbon-vaníliával és fahéjjal kiegészítve. 70% kakaótartalmú és sok karakterű étcsokoládé burkolattal. Teljesen vegán!
Frissen készült termék, tartósítószer nélkül.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.