A vegán csokoládék nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt (tejtermék, tojás, méz), ezért a vegánok is élvezhetik a kakaó tiszta ízét és egészséget javító hatását.
Akik a tejcsokoládékat szeretik, azok is válogathatnak és vásárolhatnak kókusztejjel készült csokoládéink közül. :)
85%-os szuper intenzív organikus mexikóiétcsokoládé korong. Két korong minden csomagban, ideális, hogy megoszd másokkal is az organikus, kővel őrölt kakaóból készült étcsokoládé ízét!
Ideális forró csoki készítéshez is! 🙂
Tanúsítványok:
USDA organic
Direct Trade
Gluténmentes
Kóser
Non-GMO
szója mentes
tej és laktóz mentes
vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
A Chocolate Tree legendás Porcelana kakaóból készült étcsokoládéja igazi ritkaság! A kakaó a venezuelai Sur de Lago régióból származik. Gyümölcsös íze feledhetetlen és egyedülálló!
Tökéletesen finomítatlan, szuper intenzív 95%-os organikusétcsokoládé, melyben az az alig édes organikus kakaó enyhén gyümölcsös íze akadálytalanul élvezhető.
Tanúsítványok:
USDA organic
Direct Trade
Gluténmentes
Kóser
Non-GMO
szója mentes
tej és laktóz mentes
vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
Hogyan ízlik a cukor nélküli csokoládé? Próbáld ki!
A kakaó sok érdekes ízt tartalmaz. A 100% -os kakaótartalmú csokoládé a tiszta kakaó íz-spektrumát kínálja: erőteljes, enyhén keserű, diós zamattal és gyümölcsös jegyekkel.
Indulj el egy hatalmas csokoládé kalandban, különféle finom ízű kakaóbab keverékével.
Ízprofil: pörkölt dió, krémes, gyümölcsös, mint a szilva, ribizli és citrusfélék
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Az egykori korallzátonyon kialakult termőrétegen, a Belize-i Maya hegyek közt termő Criollo kakaó hibridből készül a Chocolate Tree 75%-os étcsokoládéja. Tejmentes csokoládé.
Kókusztejből és a kókuszvirágcukorból készült csokoládé. A csokoládéhoz használt kakaó az észak-perui Piura település Chililique közösségéből származik.
Kókusztejből, karamellizált, finomra őrölt kókusz pehelyből, 40% kakaóból és kókuszcukorból készül, amely a kókuszfa virágrügyeiből származik, és fantasztikus karamellás ízt kölcsönöz.
Ízprofil: teljesen kókuszos! Erőteljes kókusz jellegű karamell, kakaó és Amarena meggy jegyekkel
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Étcsokoládémandarin zselével, matcha tea ganache-val és kókuszos pralinéval töltve.
A finomság 3 fokozata: nagyon gyümölcsös, házi mandarin zselé zöld matcha rétegen. Tetején kókuszos praliné, néhány karamellizált kókuszreszelékkel ropogósan feljavított. Izgalmasan más és nem túl édes, 70%-os kakaótartalommal büszkélkedő étcsokoládé bevonattal. Teljesen vegán.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
A Chocolate Tree Mezcal 70%-os étcsokoládé története: 400 évvel ezelőtt a spanyol hódítók fedezték fel a kakaószeretet Mexikóban, és az aztékokat is megtanították a lepárlásra.
Beáztattuk a Tabasqueño ősi criollo hibrid kakaóját Mezcalba, az agave szellemét, hogy egy csokoládét hozzunk a vérszomj, az agave és a füst mélyen gazdag jegyeivel.
A Zotter Squaring The Circle kávés mandulás csokoládé ízletes praliné csak datolyával édesítve: frissen pörkölt mandulából, tiszta kakaóvajból és kakaóbabból készült vegán praliné saját bio + fair kávénkkal kombinálva, frissen pörkölve házon belüli pörkölőnkben.
Intenzív kávéíz, amelyet pörkölt kakaó aroma fokoz, lágyan olvad és természetesen datolyacukorral édesítve.
A datolyacukor őrölt datolyából készül, ami karamellszerűen édeskéssé teszi az ízt.
Ízprofil: intenzív kávé íz, savanyúság nélkül, diós-krémes, finom karamell édességgel és lágy praliné olvadással.
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Zotter Labooko single origin nicaraguai csokoládé 70% kakaótartalommal, diós-maláta karakterrel.
A La Campesina szövetkezet készítette Trinitario finom ízű kakaóból, amely Cerro Musún és Cerro Quirraguas természetvédelmi területein és környékén növekszik, és kis gazdaságok takarítják be. Csodálatos, természetes kakaó.