A 100% kakaó tartalmú kézműves és bean-to-bar étcsokoládé egészséges és boldogság fokozó, növeli a szellemi teljesítményt. A 100%-os étcsokoládék nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így akár cukorbetegek is fogyaszthatják.
Bernardini csokoládé tesztjében a díjnyertesZotter Peru 100%-os étcsokoládé kitűnően szerepelt: “Meglepően lágy, ahhoz képest, hogy 100%-os csokoládé, teli különböző ízekkel, enyhén keserű és finoman édes”.
A százszázalékos étcsokoládé segít megízlelni a minőségi kakaó tiszta ízét. Nincs benne hozzáadott cukor, sem más adalékanyag!
Színtiszta (100%-os) csokoládé Madagaszkárról, hozzáadott cukor nélkül. A “tökéletes szuperétel” tele van antioxidánsokkal és hangulatjavító tulajdonságokkal. A vitaminok és ásványi anyagok tökéletes egyensúlya. Hosszú eltarthatósággal ideális vegán csemege.
Ízvilág: merész, de gyümölcsös csokoládé lágy vajas olvadással. A természet tudja a legjobban, és ez a tiszta csokoládé a javából.
Ne félj kipróbálni ezt a valódi, 100%-os kézműves étcsokoládét!
A Chocolate Tree által készített Belize Black étcsokoládé 100%-os tiszta kakaót és egy kevéske kakaóvajat tartalmaz. A kakaó Belizeből, organikus agroerdészetből (Uncommon Cacao) származik, mely segít a helyi biodiverzitás megőrzésében.
Az Istenek eledele, a Földre hozva.
Tejmentes csokoládé.
Nyomokban dióféléket és tejtermékeket tartalmazhat!
Hogyan ízlik a cukor nélküli csokoládé? Próbáld ki!
A kakaó sok érdekes ízt tartalmaz. A 100% -os kakaótartalmú csokoládé a tiszta kakaó íz-spektrumát kínálja: erőteljes, enyhén keserű, diós zamattal és gyümölcsös jegyekkel.
Indulj el egy hatalmas csokoládé kalandban, különféle finom ízű kakaóbab keverékével.
Ízprofil: pörkölt dió, krémes, gyümölcsös, mint a szilva, ribizli és citrusfélék
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Tiszta 100%-ban madagaszkári single-origin étcsoki, amely a kakaó egész világát tárja fel.
Egy autentikus kakaós kényeztetés, erőteljes és természetes. Tapasztald meg az ízek tűzijátékát ezzel a madagaszkári gyümölcsös-citromos kakaóval, amelyet a világ egyik leglenyűgözőbb biológiai sokféleségével rendelkező területe formált.
Illatjegyek: a bogyók, diófélék és sós pékáruk intenzív jegyei, a kávé visszhangja és a földes tónusok
Ízjegyek: pörkölt dió és fa jegyek, krémes karakter kávés jegyekkel, intenzív bogyós aroma (málna, ribizli, vörösáfonya), citrus és só jegyei
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, földimogyorót, tejet, cukrot, szezámmagot és szóját.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
A Menakao 100%-os étcsokoládéja madagaszkári kakóból készült.
Ez egy igazán fekete csokoládé, melyben a ropogós kakaó darabok rusztikus jelleget adnak.
A csokoládé borítóképén egy bezanomazo férfi látható. A bezanomazók Madagaszkár keleti partvidékén élnek és általában szállítással foglalkoznak. A szállíott árukat a hátukon vitték a tengerparttól Madagaszkár fővárosáig.
Diót és tejfehérjét nyomokban tartalmazhat!
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
A kakaó származási helye: Peru
A Cacaosuyo Rupa Rupa a csokoládék rocksztárja. Páratlan figyelem a részletekre és a Direct Trade kereskedelem kulcsfontosságú a termelők életének javításában és azoknak a ritka fajtáknak a megőrzésében, amelyek egyébként elvesznének az ipari, „produktív” törzsek miatt.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
A To’ak Signature Rain Harvest 2018 100%-os étcsokoládéja a szokatlanul száraz és felhős termésidőszakot párosítja egy kevéske pörköléssel és minimális konsírozással. Ez az étcsokoládé a To’ak eddigi legvirágosabb kiadása. 100% kakaó, extra kakaóvaj és egyéb adalékanyagok nélkül. Tiszta étcsokoládé a Piedra de Plata völgyéből.
Illat: Virágos, zöld olajbogyó, friss fa
Íz: Pörkölt mandula, mokkacsínó, jázmin.
Utóíz: illatosított kávé pörkölt mandulával a tetején.
A To’ak El Niño a To’ak első 100%-os étcsokoládéja gyorsan sokak kedvencévé vált. Az íze édeskés, 80%-os étcsokira emlékeztet.
100%-os ecuadori étcsokoládé a javából!
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.