Zotter

Zotter étcsokoládék 100%-ban organikus alapanyagokból készülnek, Fair Tarde minőségben, a kakaó forrása visszakövethető a termelőkig.

A Zotter bean-to-bar étcsokoládéi világ szerte híresek kiváló minőségükről és sokféle variációjukról.

A Zotter egy családi vállalkozás, amelyet 1987-ben alapított Ulrike és az akkor 26 éves Josef Zotter az ausztriai Graz-ban. A szokatlannak tűnő termékek, mint a “kender szelet”, a “vicces pite”, vagy a “skarlátvörös futóbab tekercs korianderrel” regionális hírnevet hoztak a Zotternek, akik hamarosan elkezdtek saját csokoládét is készíteni és forgalmazni.

A Zotter sokat fektetett be a csokoládé feldolgozásába, közvetlenül a kakaóbabtól kezdve. A Fair Trade biokakaót közvetlenül, pörkölten, őrölve és párolva vásárolják meg. Insourcing az outsourcing helyett: Josef Zotter mára azon kevés független bean-to-bar gyártók egyike Európában, amely kizárólag organikus és tisztességes kereskedelmi minőségben termel.

 

 

65–66 termék, összesen 66 db

  • Zotter Labooko White Brittle Nincs készleten Tovább olvasom

     

    Fehér rizs couverture fehércsokival és mandulával.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tejet, tojást, szezámmagot és szóját tartalmazhat.

     

    Zotter White Brittle

    1 800 Ft (bruttó ár)
    Értékelés: 0 / 5
    Tovább olvasom
  • Zotter étcsokoládé pasztilla chilis Nincs készleten Tovább olvasom

     

    Rengeteg chili. A “Bird’s Eye” chilit a chili eredeti formájának tekintik, ritka, tüzes és aromákkal teli. Ezt a magas kakaótartalmú sötét forrócsokit a babtól a rúdig (bean-to-bar) gyártják. Fűszeres ital, amely élénkíti az érzékeket.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla chilis

    3 000 Ft (bruttó ár)
    Értékelés: 0 / 5
    Tovább olvasom
Shopping Cart
Scroll to Top