Kézműves csokoládék
Kézműves csokoládé a világ minden szegletéből
A legjobb minőségű és legízletesebb étcsokoládék általában a kézműves csokoládé műhelyekben készülnek, ahol egy-egy híres chocolatier vezetésével készítik el a remekműveket.
A legtöbb kézműves csokoládé manufaktúra családi vállalkozás. A French Broad kézműves étcsokoládék készítőit például a csokoládé rajongásuk hozta össze.
A kézműves csokoládék világszerte egyre népszerűbbek, mert az emberek kezdik felismerni, hogy a jó minőségnek mindenhol ára van, mivel nem csak az alapanyagok drágábbak, de a gondos és aprólékos személyes kézi munka is többe kerül mint a sorozatgyártás.
97–100 termék, összesen 100 db
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Összetevők (100 g)
- organikus kakaó és kakaóvaj, organikus nádcukor
- Energia: 2069 kJ (493 kcal)
- Zsír: 42,3 g
- Szénhidrát: 42 g (cukor: 15 g)
- Fehérje: 10,5 g
- Rostok: 24 g
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.
Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Ezt terméket csak előrendelésre lehet megvásárolni!
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak Palo Santo 80%-os étcsokoládéja Palo Santo fa mellett szárított kakaóból készül, ezért jellegzetes illattal és aromával rendelkezik. Limitált széria, a 2015-ös szüretből.
Origin sorozat.
Közepesen pörkölt, 5 napig fermentált, 9 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: kókusz, menta, citrus, szilva.
Ezt terméket csak előrendelésre lehet megvásárolni!